Laadkleppen

 

Dhollandia

van Wees Carrosseriebouw en Onderhoud in Wijchen is officieel dealer van Dhollandia in verkoop en service. van Wees beschikt daarnaast over een eigen storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is via 06-24273680.

Dhollandia heeft meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hydraulische laadkleppen en liften. Zij zijn marktleider in Europa en 90% van de gebruikte elektrische, hydraulische & mechanische onderdelen wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Laadkleppen van Dhollandia zijn veilig, betrouwbaar en economisch gezien een verstandige investering. Kijk voor meer informatie op dhollandia.nl.

Laadkleppen Periodieke Keuring

van Wees Carrosseriebouw en Onderhoud is officieel keurmeester voor de LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring), zie ook lpk.nl. De Arbowet vereist dat laadkleppen minimaal eenmaal per jaar worden gekeurd. Defecte onderdelen kunnen namelijk leiden tot zeer ongewenste situaties, denk hierbij aan onbruikbare laadkleppen of zelfs ongelukken. Na goedkeuring van de laadklep volgt afgifte van de volgende keuringsbewijzen:

Laat uw keuring door ons uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt. Dat scheelt u tijd en geld!

Neem hier contact met ons op

 Laadkleppen van Wees

Partners & keurmerken

Logo DhollandiaLogo LPK